Professionele glazenwasser en meer schoonmaakdiensten

Ramen schoonmaken zonder strepen, vegen of pluisjes. U heeft uiteraard graag dat de raampartijen van uw kantoor- of bedrijfsgebouw er piekfijn uitzien. Van buiten en van binnen. Doe dan een beroep op een efficiënte glazenwasser van Fiole uit Barendrecht. Die zeemt het glas en/of de raamprofielen. Periodiek of op afspraak.

Interieur verzorgt: kantoor in Barendrecht

U bezorgt uw bezoekers én medewerkers graag een aangenaam gevoel. Van schone gangen en aangename toiletten tot nette vergaderzalen en een kraaknette kantine. Roep dan gerust de hulp in van Fiole uit Barendrecht. Want u en uw collega’s brengen veel tijd door op kantoor. Trouwens, een prettige werkomgeving stimuleert de creativiteit en draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers.

VvE’s ontzorgen

Als VvE gaat u graag partnerships aan op lange termijn. Wist u dat wij al sinds 2005 de volledige schoonmaak van appartementencomplexen in de buurt van Barendrecht verzorgen? Dat gaat verder dan die ene glazenwasser die langskomt. Trappenhallen, liften, vloeren: bepaal zelf welke schoonmaakwerkzaamheden we uitvoeren.

Dagelijks en periodiek

Vanuit Barendrecht verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van kantoorgebouwen. Een helder schoonmaakschema bepaalt wat wij wanneer doen, zoals het schoonmaken van sanitair, bureaus en de vloeren. Appartementencomplexen onderhouden we meestal op wekelijkse basis. De centrale ingang, liften en andere gemeenschappelijke ruimtes krijgen elke week een schoonmaakbeurt. En uiteraard komt onze glazenwasser ook langs.

Glazenwasser

Grote, hoge raampartijen? Geen probleem. Of uw gebouw zich in Barendrecht of Hoogvliet bevindt, u houdt een helder zicht op de buitenwereld. Als een ervaren glazenwasser beschikt Fiole over de nodige materialen en technieken: denk maar aan stellingen en hoogwerkers. Uiteraard volgens de geldende veiligheidsprocedures.

Vloeren reinigen

U onderhoudt uw vloer met de juiste producten. Bij Fiole bekijken we eerst zorgvuldig de ondergrond en doen een voorstel. Vinyl, linoleum of tapijt hebben geen geheimen voor ons. Ook keramische en marmeren vloeren maken we eenvoudig schoon.

– Vinyl en linoleum maken we vrij van stof, vuil en vlekken door schoon te maken met speciale machines.
– Keramische vloeren reinigen we met de juiste onderhoudsproducten, al dan niet met machines.
– Schoonloopmatten reinigen we met een speciale machine.

Maak nu een afspraak

Compleet verzorgd

U hoeft als VvE of bedrijf niet te investeren in schoonmaakmachines. Fiole investeert in het materiaal. En in zijn medewerkers: elk lid van het team krijgt een opleiding tot professioneel schoonmaker. En daar plukt u de vruchten van.

Neem contact met ons op

Zoekt u een schoonbedrijfbedrijf in de buurt van Barendrecht? Niet alleen een glazenwasser maar een schoonmaker(ster) die u helpt bij het onderhoud van uw kantoor of appartementencomplex? Doe dan een beroep op Fiole. U vindt ons in Barendrecht, Barendrecht, Ridderkerk en Hoogvliet.

Neem nu contact op

8 + 12 =