Schoonmaakartikelen bestellen

Wenst u als bedrijf of privépraktijk schoonmaakartikelen te bestellen? Dat kan. U kent de producten die wij gebruiken.

Goed gevoel

Geuren brengen ons in een aangename stemming. Daarom kiezen de schoonmakers van Fiole zorgvuldig gekozen schoonmaakproducten. U ziet niet alleen dat de vloeren netjes gereinigd zijn, u ruikt het ook. En dat is gewoon heel fijn. U kunt deze schoonmaakartikelen ook rechtstreeks bij Fiole bestellen.

Aangenaam toiletbezoek

Sanitaire ruimtes verdienen extra aandacht bij het schoonmaakproces. Het begint bij een heldere ruimte met een frisse geur. Stevig en zacht toiletpapier, milde zeep en sterke papieren handdoekjes mogen niet ontbreken. Naast de specifieke schoonmaakartikelen voor sanitaire ruimtes kunt u toiletpapier, zeep en handdoekjes bestellen bij Fiole.

Zepen en dispensers bestellen

Fysiotherapeuten, dokters- en tandartspraktijken stellen strenge eisen aan handhygiëne. Deze zepen, dispensers en handdoekjes vindt u ook in het assortiment schoonmaakartikelen. Desinfecterende zepen met een neutrale geur en de bijhorende dispensers kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Of onze medewerkers zorgen dat uw voorraad steeds op peil is.

Prullenbakken

Ook voor overige schoonmaakartikelen kunt u bij Fiole terecht. Denk bijvoorbeeld aan prullenbakken voor kantoor met een open inworp of gesloten afvalbakken met een deksel of pedaal. Vertel ons welke producten u nodig heeft en wij maken een offerte op maat.

Schoonmaakartikelen bestellen

U bent gewend een specifiek merk te gebruiken? Wij zijn niet gebonden aan merken. U, als klant, geeft door wat u wenst. Wij stellen een scherpe offerte op en bestellen alles. Neem vrijblijvend contact op als u een afspraak wenst. Wij regelen uw schoonmaakartikelen.

Neem nu contact op

8 + 3 =