Werkwijze schoonmaken in Barendrecht en omstreken

Wilt u de kantoren van uw bedrijf laten schoonmaken? Of bent u lid van een VvE uit de omgeving van Barendrecht en zoekt u een schoonmaakbedrijf? Mail ons gerust om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Van mail tot offerte

U heeft ons gemaild en uw telefoonnummer doorgegeven. U krijgt snel reactie: we bellen u voor een afspraak. Eén van de zaakvoerders van Fiole komt graag bij u langs. Samen nemen we de tijd om alle ruimtes door te lopen. Alles gebeurt in overleg: u heeft misschien specifieke wensen voor de vloeren of er zijn knelpunten bij het schoonmaken van de liften. Wij kijken ook naar de soort ruimte. Een lege ruimte schoonmaken is eenvoudiger dan een kantoortuin schoonmaken. Met al deze inzichten keren we terug naar onze eigen kantoren in Barendrecht en stellen we gratis en vrijblijvend een passende offerte op.

Van offerte tot schoonmaken

Heeft u beslist dat Fiole komt schoonmaken? De eerste keer komt dezelfde leidinggevende samen met de schoonmaker vanuit Barendrecht op locatie. De eerder genoemde knelpunten krijgen extra aandacht. Omdat onze medewerkers regelmatig training volgen, kunnen ze daarna zelfstandig aan de slag.

Van schoonmaken tot steekproef

Natuurlijk houdt u een oogje in het zeil. Het team van Fiole controleert daarnaast op regelmatige basis de kwaliteit. Heeft u over het schoonmaken een tip of een bedenking? Dan horen wij dat graag. Wie van schoonmaken zijn beroep maakt, staat open voor feedback. Zo is dat.

Flexibel

U kiest het tijdstip waarop wij komen schoonmaken. In de vroege ochtend, tijdens de kantooruren of in de avond. Omdat we in de regio Rotterdam – Barendrecht werken, verliezen we geen tijd aan vervoer. Vertrouw dus gerust op de vakkennis, stiptheid en vriendelijkheid van de Fiole-medewerkers.

Maak nu een afspraak

Maakt u graag een afspraak? Mail ons met uw telefoonnummer, u krijgt snel reactie vanuit het kantoor in Barendrecht.

Neem contact met ons op

Zoekt u een schoonbedrijfbedrijf in de buurt van Barendrecht? Niet alleen een glazenwasser maar een schoonmaker(ster) die u helpt bij het onderhoud van uw kantoor of appartementencomplex? Doe dan een beroep op Fiole. U vindt ons in Barendrecht, Barendrecht, Ridderkerk en Hoogvliet.

Neem nu contact op

8 + 15 =